Hoe werkt Favozo

Favozo is dé boekhoudtool voor zzp’ers die werken in de zorgsector. Van boekhouden factureren, urenregistratie en relatiebeheer, alle functies die voor ondernemers in de zorg belangrijk zijn zitten inbegrepen. Zo bespaar je veel tijd op de administratie en kun je doen wat je echt wilt: werken in de zorg..

Probeer Favozo gratis

Voor zzp’ers in de zorg


Factuur Voor Zorg, oftewel Favozo, is ontstaan vanuit de visie van zelfstandigen in de zorg. Daaruit bleek dat er veel vraag was naar een alles-in-één oplossing voor het bijhouden van uren- en rittenregistratie, het gemakkelijk opmaken van facturen in de eigen huisstijl en het beheren van klanten op één toegankelijke plek.

Boekhouden met ORT


Een standaard boekhoudtool biedt vaak niet alle functies die vanuit ondernemers in de zorg gewenst zijn, zoals een concrete invulling van de onregelmatigheidstoeslag (ORT) en het automatisch doorrekenen daarvan op facturen.

Favozo is dusdanig ontwikkeld dat ondernemers in de zorg specifiek op uren, dagen en feestdagen de ORT kunnen aanpassen. Door het invullen van de urenregistratie worden de onkosten automatisch doorgerekend op de factuur.

Relatiebeheer en afstemming per klant


Met Favozo beheer je al je klanten op één toegankelijke plek. Per klant kun je de werkuren, ORT en locatie of kilometervergoeding handmatig afstemmen. Door dit eenmalig in te vullen, bespaar je op lange termijn veel tijd. Vanaf nu worden alle onkosten automatisch doorgerekend wanneer je een klant op de urenplanning zet.

Gemakkelijke urenregistratie


Favozo dient als je digitale agenda. Met slechts enkele klikken voeg je opdrachten toe aan de planning. Iedere klant kun je een eigen kleur geven, zodat je in één oogopslag een duidelijk overzicht hebt van hoe je planning per dag, week of maand eruitziet.

Werken vanuit meerdere locaties


In de zorg komt het regelmatig voor dat je werkt vanuit meerdere locaties. Zo kun je naar klanten toegaan, maar je kunt ook vanuit meerdere vestigingen werken. Maak eenmalig je locaties aan, zodat je deze met één klik toe kan voegen aan de planning.

Automatisch facturen opmaken


Door je uurtarief, kilometervergoeding of locatie en urenregistratie per klant af te stemmen, bespaar je heel wat tijd tijdens het facturen. Je kunt de facturen eenvoudig generen, bijvoorbeeld aan het eind van de maand. Kies de betreffende klant en periode, de gemaakte kosten worden dan automatisch uitgerekend en ingeladen in de factuur.

Factuur in huisstijl


De factuur pas je helemaal aan naar wens. Zo kies je uit tal van factuursjablonen. Vervolgens voeg je je logo en standaardgegevens toe. Je hoeft slechts eenmalig je factuur lay-out te personaliseren, daarna worden je nieuwe facturen voortaan in het juiste format gegoten, inclusief de automatisch doorgerekende kosten per klant.

Het is mogelijk de factuur per e-mail te versturen middels een ingestelde standaardtekst. Het is tevens mogelijk deze tekst te personaliseren per klant of per factuur.

Exporteren van gegevens


Wil je gegevens exporteren, bijvoorbeeld voor je administratie of boekhouder? Selecteer simpelweg datum, maand en klant en krijg direct een overzicht van alle facturen in die periode. Je kunt ze inzien of exporteren als XML.

Gemakkelijk gegevens bewerken


Bepaalde gegevens kunnen in de loop van de tijd veranderen. Denk aan nieuwe of verhuisde klanten, een gewijzigd uurtarief of een eigen nieuwe huisstijl. Via de Favozo interface pas je gegevens snel aan, zodat je zo min mogelijk onnodige tijd kwijt bent met het doorvoeren van wijzigingen.

Alles in één overzichtelijk dashboard


Via de Favozo interface heb je je klanten, planningen en facturen direct tot de beschikking. Nadat je hebt ingelogd met je eigen Favozo account zie je op het dasboard een overzicht van de openstaande en betaalde facturen. Daarnaast navigeer je gemakkelijk naar je relatiebeheer, diensten en urenregistratie, planning en factuuroverzichten.

Bespaar tijd en start met Favozo


Werk je als zzp’er in de zorg en wens je vanaf nu zo min mogelijk administratief gedoe? Wil je overzichtelijk je ORT-uren afstemmen en je onkosten automatisch doorberekenen op gepersonaliseerde facturen? Start dan nu met de Favozo boekhoudtool en bespaar jezelf administratieve tijd, zodat je kunt focussen op je werk in de zorg.

De kosten voor het Favozo boekhoudprogramma zijn € 15.99 per maand. Benieuwd of Favozo iets voor jou is? Probeer het dan nu een maand gratis!